Informatie

Deze website is een initiatief van:

Sportgedichten

Krekelmeent 60
1218 EC Hilversum
Tel: 035 6932476
E-mail: info@sportgedichten.nl


Jaarabonnement op sportgedichten v.a. € 175,00 

Een jaarabonnement geeft uitgevers van tijdschriften/kranten/magazines/websites het recht gebruik te maken van maximaal 20 sportgedichten, die in de abonnementsperiode, op deze website op het voorblad en in de rubriek journalistiek worden geplaatst. Een jaarabonnement kan op iedere gewenste datum ingaan.

Een abonnement voor landelijke dag- en weekbladen is € 325,00. Voor bladen die minder dan eens per week verschijnen is een abonnement € 175,00 per jaar.

Publicatie van een enkel gedicht (exclusief) is € 75,00.

Deze site valt geheel onder het auteursrecht. Voor verspreiding is altijd vooraf toestemming nodig.


Gastgedichten

De website staat open voor iedereen die een sportgedicht met behulp van het formulier e-mailt of op andere wijze toestuurt. Na goedkeuring wordt het gastgedicht op de site geplaatst. Met toezending geeft u gelijktijdig toestemming voor publicatie in verzamelbundels en als onderdeel van een jaarabonnement als hierboven is omschreven

Schrijvers van een actueel sportgedicht maken kans op een bol.com cadeaubon van € 25,00. De cadeaubon wordt toegekend nadat een gedicht op de voorpagina van deze website is geplaatst. Met toezending geeft u gelijktijdig toestemming voor publicatie als onderdeel van een jaarabonnement als hierboven is omschreven.

Toezending voor maandag 9.00 uur.

Onder actueel wordt verstaan een gedicht over een evenement of onderwerp dat in de voorgaande 7 dagen plaatsvond of speelde.


Adverteren

De site wordt bezocht door lezers en sportliefhebbers. Adverteren voor sporttijdschriften, -boeken en -artikelen komt dus direct terecht bij de echte liefhebber. Prijzen in overleg.


Sportgedichten in opdracht

Een gedicht over uw eigen (sportieve) bedrijf als promotie via publicatie in uw eigen bedrijfsblad, in de winkel of het bedrijfspand en op andere reclame-uitingen.

Prijzen vanaf € 95,-.

Een gedicht over uw eigen vereniging of organisatie voor promotie van uw sport en ter opfleuring van bijvoorbeeld een jubileumuitgave of een periodieke uitgave.

Prijzen vanaf € 55,-.


Promotie bedrijf

Deze website biedt ook de mogelijkheid om uw (sportminded) bedrijf op deze site te promoten door middel van een sportgedicht. Er is hiervoor een aparte rubriek genaamd sport in bedrijf.

Eénmalige kosten € 35,- per ingestuurd gedicht met vermelding van uw website door middel van een banner. Het gedicht kan ook door ons geschreven worden. Prijzen vanaf € 95,-.

Sport silhouette Sport silhouette Sport silhouette Sport silhouette Sport silhouette Sport silhouette Sport silhouette Sport silhouette Sport silhouette Sport silhouette